Malatya İl Emniyet Müdürlüğü, üniversiteye yeni başlayan öğrencileri yalnız bırakmıyor. İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri üniversiteye yeni başlayan öğrencilerin terör örgütlerinin ağına düşmemeleri için bilgilendirme standı açtı.
Yeni eğitim öğretim döneminin başlamasıyla birlikte Malatya İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri Bilgilendirme ve Önleme Faaliyetleri kapsamında özellikle üniversiteye yeni başlayan öğrencilerin terör örgütlerinin ağına düşmemesi için İnönü Üniversitesinde stant açtı.
Açılan stantta İl Emniyet Müdürlüğü Bilgilendirme ve Önleme Faaliyetleri bürosunda görev yapan ekipler, öğrencilere broşür dağıtarak, üniversitede eğitim gördükleri dönem boyunca terör örgütlerinin ağına düşmemeleri için bilgilendirme yapıyor.
Örgütlerin birçok yöntemi kullanarak gençleri kullandıklarını ifade eden emniyet ekipleri, Bilgilendirme ve Önleme Faaliyetleri kapsamında öğrencileri gezilere de götürdüklerini söyleyerek böylece polislere olan ön yargıların önüne geçmeye çalıştıklarını ve öğrencilerin örgütlerin tuzağına düşmesini engellediklerini belitti.
Öte yandan kurulan stantta üniversite eğitiminin sonuna gelen öğrenciler de emniyet görevlilerine destek vererek üniversiteye yeni başlayan öğrenci kardeşlerine yardımcı olmaya çalışıyor.
Açılan stantların çok faydalı olduğunu belirten öğrenciler, verdikleri hizmetlerden dolayı Malatya İl Emniyet Müdürlüğü ekiplerine teşekkür etti.