Fenerbahçeli Volkan Demirel ile eski futbolcu Servet Çetin’in Kartalspor’dan takım arkadaşı olan Kürşat Günata, Malatya amatör lig takımlarından 1966 Malatya Gençlikspor’un formasını giyiyor.
1. Amatör Küme Büyükler Ligi’nde mücadele eden 1966 Malatya Gençlikspor’un formasını terleten Kürşat Günata ilerlemiş yaşına karşın futbol oynayarak gençlere örnek oluyor.
41 yaşındaki tecrübeli isim 3 haftası geride kalan ligde 3 de gol kaydederken, takımına hem kaptanlık hem de ağabeylik yapıyor.
Futbol geçmişinin parlak yıllarında bir dönem Kartalspor’da Servet Çetin, Fenerbahçe kalecisi Volkan Demirel ile aynı formayı paylaşan Kürşat Günata, 2007’de Malatya Belediyespor ile 3. Lig’den 2. Lig’e yükselme başarısı gösterdi. O yıllarda 32 yaşındayken aktif futbol yaşantısını 40 yaşına kadar götürmek istediğini paylaşan Kürşat Günata bu hedefini fazlasıyla gerçekleştirmiş durumda.
41 yaşında olmasına karşın hala kendisini 18 yaşında gibi hissettiğini söyleyen tecrübeli golcü, yeni bir hedef koyduğunu ve futbolu bırakma yaşını ileri taşıdığını söyledi.

“Volkan Demirel ve eski futbolcu Servet benim Kartalspor’dan takım arkadaşlarım”
Fenerbahçeli Volkan Demirel ve eski futbolcu Servet Çetin’in Kartalspor’dan takım arkadaşları olduğunu söyleyen Günata, “41 yaşında olmama rağmen kendimi 18 yaşında gibi hissediyorum. Bu tamamen kendini nasıl hissettiğinle ilgili bir durumdur. Ben futbolu çok seviyorum. Şimdi gençlere çok şaşırıyorum gerçekten. Henüz çocuk sayılacak yaşta ama spor yapmıyor. Bunu kabullenemiyorum. Spor yapmayan bir neslin hiçbir konuda başarılı olacağını düşünmüyorum. Ben Fenerbahçeli Volkan Demirel ve eski futbolcu Servet Çetin benim Kartalspor’dan takım arkadaşlarım. Onlarla hala görüşüyorum. Hiçbir zaman sahada benim kariyerim şöyle, böyle demedim. O takımdan birçok futbolcu bugün hala ekmek yiyor. Futbol bana da çok şey kazandırdı. Hala da kazandırdığını düşünüyorum” diye konuştu.