Malatyapark Alışveriş ve Yaşam Merkezi kuruluşunun 7’inci yılı dolayısıyla çekiliş kampanyası başlattı. Kampanyanın lansmanında ise sevilen sanatçı Fettah Can sevenleri ile buluştu.
14 Kasım’da 7. yıl dönümünü kutlayacak olan MalatyaPark Alışveriş ve Yaşam Merkezi yeni bir kampanyaya start verdi. Kuruluş yıl dönümüne özel başlatılan kampanyanın tanıtım lansmanında ise pop müziğin sevilen isimlerinden Fettah Can hayranları ile buluştu. AVM fuaye alanında gerçekleşen söyleşi ve imza günün de Fettah Can, verdiği mini konserle de Malatyapark müşterilerine güzel saatler yaşattı.
Yasemin Şefik’in sunumuyla gerçekleşen söyleşide hayranları ünlü sanatçı Fettah Can’a sorular sordu. Hayranları ile birlikte birbirinden güzel eserleri birlikte söyleyen Fettah Can, daha sonra sevenleri için albümünü imzaladı. söyleşi programında Malatya Girişim Gurubu Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Mehmet Kavuk tarafından Fettah Can ve Yasemin Şefik’e kayısı takdim edildi.
17 Ekim’de başlayacak olan 7.yıl dönümüne özel çekilişte 7’den 77’ye herkesin hayallerini süsleyen hediyelerin yer alıyor. Yaptıkları her 75 TL’lik alışverişe bir çekiliş numarası alarak kampanyaya katılabilecek AVM müşterileri 1 Nıssan QASHQAI, 7 Elektrikli Motosiklet,7 Iphone 6s,7 Apple tablet, 7 elektrikli kaykay, 8 bisikletten birine sahip olmak imkanına sahip olacak.