Malatya Gençlik Hizmetleri ve Spor Kulübü, grubu namağlup tamamlayarak 28 Haziran’da Ankara’da yapılacak Hentbol 2. Lige Yükselme Play-Off Şampiyonasına katılma hakkı kazandı.
Türkiye Hentbol Federasyonun 2016 yılı faaliyet programında yer alan, 28-30 Mayıs tarihleri arasında Yeşiltepe Spor Salonu’nda yapılan Hentbol Erkekler Bölgesel Lig 2. Lige terfi müsabakaları tamamlandı. Bölgesel Lig 2. Lige terfi müsabakalarında Batman, Malatya, Siirt ve Şırnak illerinde toplam da 6 kulüp mücadele etti.
Yapılan birbirinden çelişmeli müsabakalar sonucunda Malatya Gençlik Hizmetleri ve Spor Kulübü, grubu namağlup tamamlayarak 28 Haziran’da Ankara’da yapılacak olan Hentbol 2. Lige Yükselme Play- Off Şampiyonasına katılmaya hak kazandı.
Malatya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü elde edilen başarıyla ilgili yayımladığı mesajda, “2. Lige Yükselme Play-Off Şampiyonasına katılma hakkı kazanan hentbolcularımızı ve antrenörümüz Yeliz Fırat’ı tebrik eder, 2. Lige Yükselme Play-Off Şampiyonasında başarılar dileriz"ifadelerini kullandı.