Bölgesel Amatör Futbol Ligi (BAL) 2. Grup takımlarından Malatya Yeşilyurt Belediyespor, Kahramanmaraş Fidanspor’u 2-1 yenerek liderliği ele geçirdi.
Kaharamanmaraş Batıkpark sahasında oynanan karşılaşmayı Adem Bozkurt, Selçuk Kaplan, Baki Mutlu hakem üçlüsü yönetti.
Yeşilyurt Belediyespor Mahir Kamacıoğlu, Bedrettin Bulguru, Erdem İsotçu, Mehmet Ali Kayailli, Ziya İstek, Vedat Taşdemir, Harun Aytemur, Erdal Küçükkara, Yusuf Çelik, Ndong-Meye Laurys ve Tolga Değirmenci on biriyle sahaya çıktı.
Karşılaşmaya etkili başlayan konuk takım Yeşilyurt Belediyespor 43’üncü dakikada Yusuf Çelik’in ayağından bulduğu golle 1-0 öne geçti ve maçın ilk yarısı bu skorla tamamlandı.
İkinci yarıda dakikalar 71’i gösterirken ev sahibi takım adına Mehmet Temiz attığı golle skora dengeyi getirdi. Ancak Yeşilyurt Belediyespor bu gole cevap vermek için gecikmedi. 85’inci dakikada Erdal küçükkara takımı Yeşilyurt Belediyespor’u bir kez daha öne geçirdi. Müsabakada başka gol olmadı ve 3 puanı alan taraf Yeşilyurt Belediyespor oldu.
3 haftadır galip gelerek 9 puanlık bir seri yakalayan Yeşilyurt Belediyespor rakiplerinin puan kaybettiği haftada liderliğe yükseldi.