Turgut Özal Mahallesi'ndeki Kadın Dinlenme Evi'nin açılışı dolayısıyla tören düzenlendi. Burada konuşan CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Malatya Milletvekili Veli Ağbaba Hekimhan’a Kadın Dinlenme Evi kazandırmanın mutluluğunu yaşadıklarını dile getirerek, “Bu projeyi Türkiye’nin her bölgesine yayacağız. Bu artık bizim, Cumhuriyet Halk Partili belediyelerin uygulayacağı ortak bir proje olacak” dedi.

CHP'li belediyelerin tamamında sosyal projeleri uyguladıklarını belirten Ağbaba, "Pek çok belediyemizde kreş var. Yardıma ihtiyacı olan vatandaşlarımıza katkı sunuyoruz. Bir çok belediyemizde Halk Kart’ı uygulamaya başladık. 8 Haziran’dan sonra kuracağımız iktidarda Türkiye’de yoksulluğu bitireceğiz. Aile sigortasını yaygınlaştıracağız. Her aileye en az 720 lira gelir sağlayacağız” diye konuştu. 

Hekimhan Belediye Başkanı Aliseydi Millioğulları, Kadın Dinlenme Evi'nin binasının belediyeye ait boş bir bina olduğunu belirtti. CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Malatya Milletvekili Veli Ağbaba’nın projesiyle burayı Kadın Dinlenme Evine dönüştürdüklerini ifade eden Millioğulları, burada köyden gelen kadınlara dinlenecekleri, sıcak bir çay veya çorba içecekleri bir ev yapıldığını kaydetti.

Millioğulları ayrıca İzmir Konak Belediye Başkanı Sema Pekdaş, Ankara Hekimhan Köy Dernekleri Kadın platformuyla binanın yapımında emeği geçenlere teşekkür etti. 

Daha sonra Ağbaba, Millioğulları, Pekdaş ve beraberindekiler kurdele keserek Kadın Dinlenme Evi'nin açılışını yaptı. 

Açılışa katılan vatandaşlar, halay çekerek açılışı kutladı. Açılış dolayısıyla Ankara Malatyalılar Derneği Halk Korosu ve Aşık Ercan da konser verdi.