Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) İl Müdiresi Ayten Kara ve beraberindekiler, Sosyal Güvenlik Haftası münasebetiyle Vali Süleyman Kamçı’yı makamında ziyaret etti.
Ziyarette konuşan SGK İl Müdiresi Ayten Kara, 16-22 Mayıs günlerini kapsayan Sosyal Güvenlik Haftası’nda farkındalık oluşturmak adına çeşitli etkinlikler yapıldığını aktardı. Kara, “Bir hafta boyunca sürekli gündem oluşturmaya, kamuoyunda sigortalı istihdamını teşvik etmeye, sosyal güvenlik bilincini arttırmaya yönelik faaliyetler gerçekleştirmekteyiz. Şehir merkezinde açmış olduğumuz standa vatandaşların katılımını da sağlayarak, sosyal ve kültürel alanda çeşitli etkinlikler düzenlemek suretiyle, vatandaşlarda sosyal güvenlik bilincinin oluşturulmasını, geliştirilmesini ve yaygınlaştırılmasını amaçlamaktayız. Engelsiz Yaşam Fuarında da bir stant oluşturacağız, İŞKUR ve Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü il birlikte bu standa faaliyetlerimizi sürdüreceğiz” diye konuştu.
Vali Süleyman Kamçı ise İl Müdiresi Kara nezdinde Sosyal Güvenlik Kurumu çalışanlarının haftasını kutlayarak, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirip, çalışmalarında başarılar diledi.