Bölgesel Amatör Lig (BAL) takımı İnönü Üniversitesi, kamp yaptığı Nevşehir’de oynadığı hazırlık maçlarında Kayseri Talasspor’u 1-0 mağlup ederken, Adana Büyükşehir Belediyespor’a 2-1 oldu.
Yeni sezon hazırlıkları kapsamında Nevşehir’de kamp yapan sarı siyahlılar, Bölgesel Amatör Lig takımı Kayseri Talasspor ile oynadığı hazırlık maçını Bekir Yardım’ın kaydettiği golle 1-0 kazandı.
İkinci hazırlık maçında Bölgesel Amatör Lig takımı Adana Büyükşehir Belediyespor ile karşı karşıya gelen İnönü Üniversitesi, rakibine 2-1 mağlup oldu. Malatya temsilcisinin tek golü yine Bekir Yardım’dan geldi.
“Bölgesel Lig zor bir lig”
Kamp çalışmalarının Cumartesi günü sona ereceğini belirten İnönü Üniversitesi futbol takımı antrenörü Murat Kurt, faydalı bir kamp dönemi geçirdiklerini belirtti.
Mevcut imkanlarıyla yeni sezona en iyi şekilde hazırlandıklarını belirten Kurt, “Kamp çalışmalarımız sorunsuz bir şekilde devam ediyor. Oynadığımız iki hazırlık maçında da takımı daha yakından görme fırsatımız oldu. Bölgesel Lig zor bir lig diye düşünüyorum. Belki de 3.ligde harcanmayan paralar harcanıyor transfere. Biz mevcut imkanlarımızla elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalışacağız. Kampımız faydalı geçiyor. Cumartesi günü çalışmalarımızı noktalayarak Malatya’ya döneceğiz” dedi.