1. Amatör Küme Büyükler Futbol Ligi’nde şampiyon olarak Bölgesel Amatör Lig’e (BAL) yükselen İnönü Üniversitesi futbol takımı yeni sezonda da yoluna Murat Kurt ile devam edecek.
İnönü Üniversitesi BESYO Toplantı Salonu’nda gerçekleşen imza töreniyle sarı-siyahlı takımla nikah tazeleyen Murat Kurt’un yardımcılıklarını Soner Bayram ve Ahmet Menevşe’nin yapacakları belirtildi. İmza törenine kulübün As Başkanı Yar. Doç. Dr. Emin Kafkas ve Basın Sözcüsü Zafer Kılınçer katıldı. İmzaların atılmasının ardından bir açıklama yapan As Başkan Emin Kafkas, genç ve dinamik bir teknik heyete sahip olduklarını, bu ekiple yola devam edecekleri için oldukça mutlu olduklarını söyledi.
KAFKAS: “HOCAMIZLA YENİDEN ANLAŞMAK BİZİM İÇİN MUTLULUK VERİCİ”
Murat Kurt ve Soner Bayram’ın takımın kuruluş aşamasından beri teknik heyette görev aldığını kaydeden Kafkas, “Murat Kurt hocamız hem kişiliği hem de kariyeri bakımından kendini kanıtlamış bir isim. Üniversitemizde akademik kariyer yaptıktan sonra takımın başına geçen ve şampiyonlukta büyük rol oynayan hocamızla yeniden anlaşmak bizim için mutluluk verici gerçekten. Ayrıca geçen sezon takım kaptanlığımızı yapan futbolcumuz Ahmet Menevşe’nin de yardımcı antrenör olarak kulüpte devam edecek olması güzel bir olay. Kulüpte kurumsal ve de profesyonel bir yapı oluşturmak için elimizden geleni yapıyoruz. Umarım yeni sezonda Malatya’mızı ve okulumuzu en iyi şekilde temsil ederiz” diye konuştu.