Geçen hafta sahasında 4-0 yenilen İnönü Üniversitesispor’da 62 Pertekspor maçı hazırlıkları moralsiz bir şekilde sürüyor.
Kendi tesislerinde 62 Pertekspor maçına hazırlanan sarı siyahlılarda esik ya da sakat oyuncu bulunmazken, geçen hafta alınan mağlubiyetin moral bozukluğu ise devam ediyor.
“Bu ligde kazanacaksın da yenileceksin de”
Takımın son durumu ve hafta sonu deplasmanda oynayacakları 62 Pertekspor müsabakası ile ilgili İHA’ya açıklamalarda bulunan İnönü Üniversitesispor antrenörü Murat Kurt, geçen hafta aldıkları yenilgiyi unutup, önlerine bakmak zorunda olduklarını söyledi.
Kurt, İnönü Üniversitesispor olarak mücadele anlamında örnek bir görüntü ortaya koyduklarını belirterek, “Geçen hafta aldığımız yenilgi gerçekten hak etmediğimiz bir yenilgiydi. İlk golü erken yememiz bir talihsizlikti. Oyuncularım mücadele anlamında örnek bir görüntü ortaya koyuyor. Tabi biz bir an önce geçen haftaki maçı unutup önümüze bakmak zorundayız. Oyuncularımla sürekli bunu konuşuyorum. Bu ligde kazanacaksın da yenileceksin de. Biz mücadelemizi sonuna kadar sürdüreceğiz. Bu hafta oynayacağımız 62 Pertekspor maçı bizim için zor bir maç olacak. Ancak bundan sonra zor kolay diye bir ayrım yapacak lüksümüz yok. Çıkıp sonuna kadar savaşacağız” dedi.