Şırnak’ta teröristlerle çıkan çatışmada yaralanan özel hareket polisi Hamit Bozdoğan tedavisinin ardından memleketi Malatya’nın Darende ilçesine döndü. İlçe Kaymakamı Ali Türk ve ilçe protokolü gaziyi ziyaret ederek, geçmiş olsun dileklerinde bulundu.
Şırnak’ta geçtiğimiz günlerde PKK’lı teröristlerle girilen çatışmada yaralanan Özel Hareket Polisi Hamit Bozdoğan hastanedeki tedavisinin ardından baba ocağına geldi. İlçe Kaymakamı Ali Türk de, beraberinde ilçe protokolü ile birlikte Darende ilçesi Şuğul mahallesinde bulunan gaziyi evinde ziyaret etti. Kaymakam Türk, vatanın bölünmez bütünlüğü için gözünü kırpmadan bölücü hainlerle çarpışan kahraman güvenlik güçlerine minnettar olduklarını belirterek “İnşallah barış ve huzura kavuşacağız. Ben şehitlerimize Allah’tan Rahmet yaralı Gazilerimize de acil şifalar diliyorum. Hamit kardeşimizde İnşallah sağlığına kısa sürede kavuşacaktır” diye konuştu.
Çatışmada yaralanarak gazi olan polis memuru Hamit Bozdoğan’da kendisini yalnız bırakmayan Kaymakam Türk ve diğer yetkililere teşekkür etti. Ziyarete Kaymakam Türk’ün yanı sıra İlçe Jandarma Bölük Komutanı Mustafa Güngör, İlçe Emniyet Müdür vekili Ergül Taşkıran, İlçe Müftüsü Ahmet Varol, Milli Eğitim Müdürü Fevzi İnce, Kaymakamlık Yazı İşleri Müdürü Mehmet Maden, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Alahattin Ateş, İlçe Nüfus Müdürü Hüseyin Sinan ve AK Parti İlçe Başkanı Süleyman Şimşek katıldı.