Arapgir Belediye Başkanı Haluk Cömertoğlu ve ilçe belediye yetkilileriyle görüşen Sarılar ve beraberindekiler, Arapgir'de yapılan ve yapılması planlanan çalışmaları ele alan bir toplantı gerçekleştirdi. 

Sarılar toplantıda yaptığı konuşmada, çalışmalar için bir yol haritası çıkarıp ona göre hareket edeceklerini kaydederek, "Yapacağımız projeleri yerinde görmek, isabetli kararlar alıp, alacağımız kararları uygulama noktasınada çalışmalar yapmak, birlik ve beraberlik içerisinde hareket etmek ve saha çalışmasını başlatmak amacıyla bugün Büyükşehir olarak gelmiş bulunmaktayız. Sizlerle birlikte Arapgir'i daha güzel yerlere taşıyacağız. İlk olarak yapılacak tüm çalışmalar için yol haritası çıkarıp, daha sonra hızlı bir şekilde harekete geçip, projelerimizi hayata geçireceğiz" diye konuştu.

Cömertoğlu da Malatya'nın büyükşehir olmasının üzerinden bir yıl geçtiğini hatırlatarak, sahadaki çalışmaların bir çoğunun tamamlanmaya çalışıldığını belirtti.

Toplantılar sayesinde, iİlçelerdeki iş akışının merkezin düşündükleriyle örtüştürmesinin hızlandırılacağını ve daha da anlamlı hale geleceğini ifade eden Cömertoğlu, "Geçen yıldan bu yana birçok alanda Büyükşehir Belediyemizin, dokunamadığımız noktalara temas etmelerinin heyecanını yaşıyoruz. Her şey büyük ilgi ve alakayla planlanıyor ve hayata geçiriliyor" dedi. 

Cömertoğlu bugüne kadar Arapgir Belediyesi tarafından yapılmış ve yapılması planlan çalışmalarla ilgili bilgi verdi. 

Toplantının ardından Büyükşehir Belediyesi yetkilileri Arapgir Osmanpaşa Mahallesi, Kozluk Çayı, Tekke mevkisi gibi yerlerde incelemelerde bulundu.