Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD)Batman Şubesi ev sahipliğinde gerçekleştirilen 36. Genel İdare Kurulu Toplantısı’nda yapılan değerlendirmelerde Genç MÜSİAD Malatya Şubesi, Türkiye 2.’si oldu.
15-16 Nisan 2016 tarihinde MÜSİAD Batman Şubesi ev sahipliğinde gerçekleştirilen 36. Genel İdare Kurulu Toplantısı, Türkiye’nin dört bir yanından gelen Genç MÜSİAD üyesi iş adamlarının katılımıyla yapıldı. Toplantıda gündeme ilişkin konular değerlendirildi. Şube değerlendirme sonucu Genç MÜSİAD Malatya Şubesi, Türkiye 2.’si oldu. MÜSİAD Gençlik Kurulu Başkanı Yavuz Fettahoğlu, MÜSİAD Malatya Gençlik Kurulları Başkanı Barış Yılmaz’a plaket takdim etti.
MÜSİAD Malatya Gençlik Kurulları Başkanı Barış Yılmaz, Türkiye genelinde böyle bir sonuç elde ettikleri için mutlu olduklarını söyledi. Yılmaz, “Genç MÜSİAD Malatya Şubesi kurulduğundan bu yana en iyi sonucunu almıştır. Yönetim kurulundaki arkadaşlarımızla çok çalıştık. Bir sonraki değerlendirmede Malatya Genç MÜSİAD’ı birincilik koltuğuna taşımak için var gücümüzle çalışacağız” diye konuştu.