Her mevsim çok sayıda yerli ve yabancı turistin ziyaret ettiği Günpınar Şelalesi, son günlerde hava sıcaklığının gece eksi 10 dereceye düşmesi nedeniyle dondu.
Yaklaşık 10 metre yükseklikten dökülen şelalenin etrafındaki kaynaklardan akan sudan, buz sarkıtları oluştu. Donan şelale, çekim yapmak isteyen fotoğrafçılar için de güzel görüntü oluşturdu.

Fotoğrafçı Halil Kumtepe, AA muhabirine yaptığı açıklamada, şelalede oluşan kış güzelliğini fotoğraflamanın büyük keyif verdiğini belirtti.

Yaz aylarında, fotoğraf çektirmek isteyenler için bölgeyi "doğal stüdyo" olarak kullandıklarını anlatan Kumtepe,  şelalenin Türkiye'deki sayılı doğal güzellikler arasında yer aldığını vurguladı.

Aşırı soğuklar nedeniyle oluşan buz sarkıtlarının her zaman rastlanılamayacak manzara oluşturduğunu ifade eden Kumtepe, "Arkadaşımla fotoğraf çekmek için geldim. Çok soğuk olmasına rağmen, donan şelalenin doğal bir stüdyo özelliği taşıması, benim için bulunmaz fırsat. Çok güzel fotoğraflar yakalıyorum. Fotoğraf çekenler ve çektirmek isteyenler, bu güzellikleri, böylesine cazip bir mekanı kışın mutlaka ziyaret ederek keşfetmeli" dedi.