Bölgesel Amatör Ligi (BAL) 2. Grupta mücadele eden Malatya Yeşilyurtspor kendi evinde konuk ettiği Kilis Belediyespor’u 1-0 mağlup etmeyi başardı.
BAL liginin 23. Haftasında Malatya Yeşilyurtspor, Yeşiltepe tesislerinde oynanan maçta Kilis Belediyesporu Oğuzhan’ın attığı golle 1-0 mağlup etti.
Geçtiğimiz hafta lig lideri Elaziz Belediyesporu kendi evinde 1-0 yenerek büyük bir sürprize imza atan Yeşilyurtspor kendi evindeki maçta Kilis Belediyespor’u 1-0 yenerek puanını 39’a çıkarttı.
Maç sonu açıklamalarda bulunan Yeşilyurtspor Teknik Direktörü İsmail Tekin maçta iyi mücadele ettiklerini belirterek “Biz Şehit Kamil maçından beri iyi oynuyoruz, bu maçta da haddimizi bilerek oynadık. Golü bulacağımıza da inanıyorduk nitekim öyle oldu ve golü bulduk. 2. Yarı biraz skoru korumaya çalıştık ve buna bağlı olarak kontra ataklarla hücum ettik, eğer bulduğumuz pozisyonları da gole çevirebilseydik belki maç daha farklı skorla bitebilirdi. Ben yinede oyuncularımı yürekten kutluyorum, iyi mücadele ettiler ve kazandılar” şeklinde konuştu.