Bölgesel Amatör Lig’de (BAL) gelecek sezon üst sıraları hedefleyen Malatya Yeşilyurt Belediyespor dış transferde 3 futbolcuyu renklerine bağladı.
İç transferde takımın önemli isimleriyle yeniden masaya oturan yönetim ilk etapta Kaleci Mahir, Sol bek Oğuz ve Forvet Turgut ile yeniden anlaşma imzalamıştı. Transfer çalışmalarını yoğun bir şekilde sürdüren Malatya temsilcisi, Elaziz Belediyespor’dan Vedat Taşdemir, Karaköprü Belediyespor’dan Ziya İstek ve 44 Malatyaspor’dan Cuma Nasır’ı transfer etti.
VEDAT, MALATYASPOR ALT YAPISINDA YETİŞTİ
Geçen sezon aynı grupta yer aldığı Elaziz Belediyespor’un savunmadaki önemli ismi Vedat ile bir süredir görüşme halinde olan turuncu yeşilliler, başarılı futbolcuyu kadrosuna katmayı başardı. 1989 doğumlu olan Vedat, Malatyaspor alt yapısında yetişti. Defansta görev yapan tecrübeli oyuncu geçen sezon Elaziz Belediyespor’un şampiyonluğunda büyük rol oynamıştı.
ZİYA, TOKATSPOR VE YOZGATSPOR’DA PROFESYONEL OLARAK FORMA GİYDİ
Yeşilyurt Belediyespor’un Karaköprü Belediyespor’dan transfer ettiği Ziya İstek ise sağ kanatta görev yapıyor. 1986 doğumlu olan Ziya, profesyonel olarak Tokatspor ve Yozgatspor’un formasını giydi.
CUMA, FUTBOL YAŞANTISINI MALATYA’DA SÜRDÜRÜYOR
Turuncu yeşillilerin 44 Malatyaspor’dan transferi Cuma Nasır ise Malatya futbol kamuoyundan yakından tanınan bir futbolcu. Orta sahada görev yapan Cuma, 1982 doğumlu.