TSO'dan yapılan yazılı açıklamaya göre, oda Meclis Salonu'nda düzenlenen toplantıda, geçen yıl önemli çalışmalara imza atan 2 meslek komitesi üyesine plaket verildi.

Toplantıda konuşan Malatya TSO Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Hüseyin Erkoç, meslek komitelerinin önemli işlevlerinin bulunduğunu belirterek, "Komitelerimizin her biri kendi sektörünü temsilen burada bulunuyor. Bu nedenle yıl içerisinde özellikle sektörlerinde yaşanan sıkıntıları burada gerek dar katılımlı gerekse geniş katılımlı toplantılar düzenleyerek dile getirebilirler. Biz oda yönetimi olarak bu konuda her zaman desteğimizi sonuna kadar veriyoruz. Eğer sektörleri adına seçilerek buraya gelen arkadaşlarımız, yine sektörlerinin sorunlarını dile getiren çalışmalar yaparsa biz bundan çok mutlu oluruz. Bu yıl içerisinde 2 komitemiz başarılı çalışma yaptı.  Diğer komitelerimizin de bu konuda gayretli olmalarını bekliyoruz" ifadelerini kullandı.

Bu yıl içerisinde yapılan komite çalışmalarıyla ilgili bilgiler veren Malatya TSO Genel Sekreter Vekili Abdullah Duran da komitelerinin düzenli olarak bir araya geldiğini ve her toplantıda sektörün sıkıntılarının rapor halinde ilgili mercilere yönlendirildiğini kaydetti.