MASKİ'den yapılan yazılı açıklamaya göre, Özdemir, Kuluncak Kaymakamlığı ve Belediyesini ziyaret etti.

Kuluncak Kaymakamı Hasan Gündoğdu, ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek, önceden ilçede su yönetimi probleminin olduğunu ve MASKİ Genel Müdürlüğünün kurulmasıyla bu sıkıntının da giderildiğini belirtti.

Gündoğdu, “Büyükşehir konseptine geçildikten sonra MASKİ’nin yükü daha da çok arttı. Kuluncak, su noktasında Malatya’nın en sıkıntısız ilçelerinden biri. Önceden suyun azlığından ziyade su yönetimi problemi vardı. MASKİ’nin kurulmasıyla bu sıkıntıda ortadan kalkmış oldu” ifadelerini kullandı.

Belediye Başkanı Mehmet Boyraz da hem Malatya merkezde hem de ilçelerde alt yapı çalışmalarının tümünün MASKİ'nin ilgi alanında olduğunu belirterek, "Sizlerin yapacağı işlerle övüneceğiz. MASKİ Genel Müdürlüğü olarak bu 4 yıl içinde ilçemiz için büyük hizmetlere adım atacağınıza eminiz" değerlendirmesinde bulundu.  

Özdemir de MASKİ’nin yapılanma sürecinin tamamlanmasının ardından süratle hizmete devam edeceklerini kaydererek, sorunsuz bir Malatya için mücadele ettiklerini belirterek, "Geçen yıldan başlayan yapılanmamız 2015 yılında da devam edecek. 2016 yılına kadar Kuluncak ilçe merkezinde sorun kalmayacak bir şekilde alt yapı çalışmalarını planladık ve ona göre çalışmalarımız yürütüyoruz” açıklamasında bulundu.

Ziyaretlerin ardından Özdemir, MASKİ Kuluncak Şube Şefliği personeliyle görüştü, çalışmaları inceledi ve yetkililerden bilgi aldı.