Memur-Sen Malatya Şube Başkanı Kerem Yıldırım ve Memur-Sen’e bağlı sendikaların temsilcileri Malatya Valisi Mustafa Toprak’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.
Memur-Sen Malatya Şube Başkanı Kerem Yıldırım, ziyarette yaptığı konuşmada, Türkiye’nin zor günlerden geçtiğini belirterek, “Malumunuz maalesef ülkemizde terör gündemi var. İstanbul’da olan patlamayı şiddet ve nefretle kınıyoruz. Memur-Sen camiası olarak şuana kadar olduğu gibi ülkemizin birliği dirliği beraberliği için yapılması gereken ne ise elimizi veya gövdemizi taşın altına koymamız gerekiyorsa bundan önce koyduğumuz gibi bundan sonra koymaya hazırız. Temennimiz şudur, iki şey bizim için çalışanların hakları ve menfaatleri çok önemli, ikincisi ülkemizin geleceği hak ve menfaatleri önemlidir. Bu konuda Memur-Sen camiası olarak mücadelemize ivme kazandırarak inşallah devam edeceğiz” şeklinde konuştu.
Vali Mustafa Toprak ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Malatya için çalışmaya başladıklarını söyleyen Toprak, “Malatya’daki tüm dinamiklerle birlikte iyi bir çalışma gerçekleştirmek için çalışmaya başladık. İnanıyoruz ki özellikle sivil toplum, meslek örgütleri, sendikalarla güzel bir insicam içinde karşılıklı iyi niyet ve işbirliği koordinasyon içinde çalışacağız. Ana hedef budur. Türkiye Cumhuriyeti devletimizi baki kılmaktır. Bu meyanda da çalışanlarımız ve insanlarımızın sosyal refahı yüksek bir toplum içerisinde yaşamasının altyapısını oluşturmaktır. Bu manada şüphesiz ki sendikaların varlığı ve çalışması ülkemizin demokrasisi ve ülkemizin ilerlemesi açısından önemli bir katkıdır. Bu açıdan da sendikalarımızın da kendi mesuliyetleri altındaki görevlerini çalışma şartlarını daha iyi bir noktaya getirme noktasında iyileştirilmesi sizlerin çabalarını bizim tarafımızdan tasvibini de yerine getirmeye çalışacağız” diye konuştu.