Anadolu'da Vuslat TV Haber Müdürü Pınar Kantarcıoğlu, AA muhabirine yaptığı açıklamada, iki evliliğinden 2 çocuğunun olduğunu söyledi.
Kentte uzun yıllardır gazetecilik yaptığını hatırlatan Kantarcıoğlu, "Bu meslek benim hayatım, çok seviyorum. Kızımla tek başımıza kaldıktan sonra Malatya'da yerel bir televizyon kanalında çalışmaya başladım. Önce program yapıyordum. Mesleğe başlayalı 16 yıl oldu. Daha önce çalıştığım televizyon kanalında editörlük yaptım. Şimdi de haber müdürlüğü yapıyorum. Habercilik beni ayakta tutan şey diyebilirim" diye konuştu.

3 yıl önce meme kanserine yakalandığını dile getiren Kantarcıoğlu, hastalığının kemoterapi ve ameliyat sürecinin ağır geçtiğini ifade etti. 

"Çocuklarım olmasaydı herhalde bu kadar büyük bir güçle ayağa kalkamazdım" diyen Kantarcıoğlu, şöyle konuştu:

"Evlatlarımın desteğiyle bu hastalıktan kurtulmayı başardım.Kemoterapi aldığım dönemde kızım yemek yapardı. Aslında biraz bu hayat onlara tecrübe de kazandırdı diyebilirim. Zorlu yaşam mücadelesi sanıyorum insanların ayakta kalmasını sağlıyor. Bana müthiş destek oldular. Hayatta ve ayakta kalabilmemin en büyük sebebi önce Allah, sonra da çocuklarım oldu. Çalışabilmek ve çalışırken sağlıklı olabilmek çok güzel. Bu mücadelemdeki başarının sırrı da bu diyebilirim."