Milliyetçi Hareket Partisi(MHP) Malatya İl Başkanı Mehmet Erdem ve yönetim kurulu üyeleri, Kutlu Doğum Haftası münasebetiyle Türk Ulaşım Sen Malatya İl Temsilciliğini ve Türkiye İşçi Sendikaları Konfederasyonuna bağlı Demiryol-İş Malatya İl Temsilciliğini ziyaret etti.
Mehmet Erdem ve parti Yönetim Kurulu Üyeleri ilk olarak Türk Ulaşım Sen Malatya İl Temsilciliğini ziyaret etti. Ziyarette basın mensuplarına açıklamalarda bulunan MHP İl Başkanı Mehmet Erdem, Kutlu Doğum haftasının anlamını pekiştirmek için bu tür ziyaretler gerçekleştirdiklerini söyleyerek, “Elimizden geldiğince siyasi partilerimizi ve sivil toplum kuruluşlarımızı ziyaret etmeye çalışıyoruz” diye konuştu.
Erdem, konuşmasında ülkedeki terör olayları hakkında da değerlendirmelerde bulunarak “Ülkemizin durumu gerçekten iç açıcı değil. Her gün kan dökülüyor. Ülkemizde her gün ağıtlar yakılıyor. Anaların gözyaşları hala dinmedi. Bu da bizim için çok acı verici bir hadise. Ülkemizin bu belayı def etmesi için hiç olmazsa şu günlerde dualarımızı biraz daha artırmak ve sevgi, saygı, kardeşlik havamızı pekiştirmemiz gerekiyor. Duamız odur ki, terör belası ülkemizi terk eder gider. Bu ülke, bu millet tarihinde birçok badireler atlatmıştır, bunu da atlatacaktır” ifadelerini kullandı. Türk Ulaşım Sen Malatya İl Başkanı Önder Akgül ise, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek “Ülkemizin bulunduğu konum itibariyle birliğe ve beraberliğe çok önem verdiğimiz günlerdeyiz. Ülkemizde her gün şehit haberleri gelmektedir. Bu haberler de bizleri üzmektedir. Ulusal basında artık şehit haberleri duymak istemiyoruz. Ülkemizde birlik, beraberlik ortamında bir yumruk olarak hareket etmemiz gerekiyor” şeklinde konuştu. MHP Malatya İl Başkanı ve parti Yönetim Kurulu Üyeleri daha sonra Türkiye İşçi Sendikaları Konfederasyonuna bağlı Demiryol-İş Malatya İl Temsilciliğini ziyaret etti. Burada da bir konuşma yapan Başkan Mehmet Erdem “Kutlu Doğum haftasında ne kadar insanla muhatap olursak o kadar iyi. Bu güzel haftanın ülkemize ve milletimize hayırlar getirmesini diliyor, ülkemizin bu kaos ve terör ortamından bir an önce kurtulmasını temenni ediyorum” ifadelerine yer verdi.
Demiryol-İş Sendikası Mali Sekreteri Hikmet Kazgan ise ziyaretten dolayı mutlu olduklarını söyleyerek, “Biz bu tür ziyaretlerin sık sık olmasını temenni ediyoruz. Çünkü sivil toplum örgütleri ile siyaset her zaman iç içedir. Sürekli birbirimizi ziyaret edip fikir alışverişinde bulunarak daha iyiyi ve daha güzeli yapma olanağını bulabiliriz” şeklinde konuştu.