AK Parti Malatya Milletvekili Nurettin Yaşar, Kurban Bayramı öncesi Huzurevi ve Sevgi Evlerini ziyaret ederek yaşlı ve çocuklara hediyeler verdi.
Beraberinde Kadın Kolları Başkanı Aynur Oğuzhan ve Gençlik Kolları Başkanı Enis Aydoğan ile birlikte ilk olarak MİAD Sevgi Evlerini ziyaret eden Milletvekili Nurettin Yaşar burada çocuklara hediyeler verdi. Çocuklarla yakından ilgilenen
Yaşar, bayramların birlik ve beraberliklerin ön plana çıktıkları günler olduğunu ve bu günlerde özellikle çocuk ve yaşlıların ziyaret ederek onları sevindirmenin önemine değindi.
Çocukların mutlulukları gözlerinden okunurken Milletvekili Yaşar ve beraberindekiler uzun süre çocuklarla sohbet etti. Yaşar daha sonra beraberindekiler ile birlikte Huzurevi’ni ziyaret etti. Burada da yaşlıları tek tek ziyaret ederek bayramlarını kutlayan Milletvekili Yaşar’ın ziyaretinden dolayı mutluluk duyduklarını belirten huzurevi sakinleri teşekkür ettiler.
Yaşlılarla sohbet eden Milletvekili Yaşar, bayramlarda özellikle büyüklerin unutulmaması gerektiğini ve mutlaka fırsat buldukça yaşlıların ziyaret edilmesi gerektiğini söyledi. Tüm Malatyalıların da Kurban Bayramını kutlayan Yaşar, AK Parti Hükümetleri olarak yaşlılar için bir çok politikasının olduğunu söyledi.