AK Parti Malatya Milletvekili Mustafa Şahin, AK Parti Arapgir İlçe Başkanlığının düzenlediği İlçe Danışma Kurulu Toplantısına katıldı.
Toplantıda bir konuşma yapan AK Parti Malatya Milletvekili Mustafa Şahin, AK Parti iktidarları döneminde ülkeye devasa hizmetler yapıldığını ifade etti. Şahin, "Ülke hemen hemen her alanda şaha kalktı. Bu başarıyı yerelden, genele bütün örgütlenmeler içinde yer alan arkadaşlarımızın gayretli çalışmasına borçluyuz. Düşünün bir muhtar seçildikten sonra, kendisinden önceki muhtarın çalışmalarını kontrol ediyor ve o çalışmaların üstüne daha çok katarak mahallesine hizmet etmeye çalışıyor. Bu anlayış ülkemizi daha iyi yerlere götürecektir. Millete hizmet noktasında emeği geçen bütün arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum” diye konuştu.
Şahin konuşmasında, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın 7 Mayıs Cumartesi günü Malatya’ya geleceğini de hatırlattı. Şahin, “Cumhurbaşkanımız her fırsatta Malatya’yı ne kadar çok sevdiğini dile getiriyor ve zaman zaman da Malatya’ya gelerek, Malatyalılarla kucaklaşıyor. Malatya her zaman Cumhurbaşkanına sahip çıkmıştır, bundan sonra da çıkacaktır. Ben bütün Malatyalıları cumartesi günü Cumhurbaşkanımızı karşılamaya davet ediyorum” şeklinde konuştu.
Şahin, İlçe Danışma Kurulu toplantısının ardından Arapgir’deki vatandaşlarla sohbet ederek onların sorunlarını dinledi.