Malatyaspor’un eski başkanlarından Nurettin Güven, sosyal medya hesabı üzerinden Malatyaspor Kulübü’nü alma düşüncesinin olduğunu paylaştı.
Adı bir süredir yeniden Malatyaspor ile anılan Malatyalı iş adamı Nurettin Güven, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı açıklamada, “Benim Yeni Malatyaspor’a adaylığım söz konusu değil. Desteğim amatör ligde top koşturan Malatyaspor’a olacaktır” ifadelerine yer verdi.
Güven, sosyal medya hesabında yaptığı açıklamada Malatyaspor severlerin şahsına gösterdiği ilgiden dolayı mutlu olduğunu belirterek, "Sevgili Malatyaspor severler. Şahsıma gösterdiğiniz ilgi ve alaka beni mutlu etti. Ben de gelip Malatyaspor’u görüp, takımı istenilen yere taşımak için yetkililerle konuşacaktım. Ama bir iki kendini bilmez adam piyasada otel odalarında konuşuyor. Fazla söze gerek duymuyorum. Benim Yeni Malatyaspor’a hiçbir işim ve adaylığım söz konusu değildir. Desteğim amatör ligde koşturan Malatyaspor’a olacaktır. Bana destek olan mahalli basının emekçilerine teşekkür eder, destek olan taraftarlara saygılarımı sunarım" ifadelerine yer verdi.