Gençlik ve Spor Bakanlığı ve Spor Genel Müdürlüğü tarafından yürütülmekte olan Ramazan ayında Spor Etkinlikleri Projesi sona erdi.
Gençlik ve Spor Bakanlığı ve Spor Genel Müdürlüğü tarafından yürütülmekte olan “Ramazan Ayında Spor Etkinlikleri” projesi kapsamında Malatya’da birçok branşta müsabakalar yapıldı.
Ramazan ayında, vatandaşlarımızın oruç nedeniyle spor aktivitelerinden uzaklaştığı bir dönem olduğu için Malatya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü olarak Ramazan boyunca süren Ramazan ayı Spor Etkinlikleri projesi ile çeşitli branşlarda müsabakalar yapıldı. Ramazan ayı boyunca hafta sonraları Atatürk Spor Salonunda Cumartesi günleri Basketbol, Pazar günleri ise voleybol müsabakaları yapıldı. Bu branşların yanına birde Yeşiltepe Spor Salonunda Futsal müsabakaları , Yakınca Spor Salonunda Tenis ve Masa Tenisi müsabakaları eklendi. Ramazan ayı boyunca iftardan sahur saatlerine kadar müsabakalar devam etti. Yapılan branşlarda dereceye giren ilk üç takıma Spor Şube Müdürü Ömer Dağdelen ve Okul Sporları Şube Müdürü Dr. Murat Kılınç ödüllerini verdi.