Yeni sezon hazırlıkları kapsamında Bolu’da iki özel müsabaka oynayan Yeni Malatyaspor, bu maçlarda ortaya koyduğu performansla yeni sezon öncesi olumlu sinyaller verdi.
Son oynadıkları Gaziantep Büyükşehir Belediyespor karşılaşmasında takımın iyi bir görüntü ortaya koyduğunu kaydeden Yeni Malatyaspor Sportif Direktörü Ali Ravcı, gün geçtikçe daha iyi duruma geldiklerini söyledi.
-Ortaya koyduğumuz futbol bizleri memnun etti
Bolu’daki hazırlık kampında iki özel müsabaka yaptıklarını belirten Ravcı, “Bolu’daki hazırlıklarımız kapsamında 2 özel müsabaka oynadık. İlk maçta Süper Lig takımı Adanaspor’u 1-0 mağlup ettik. İkinci müsabakada ise Gaziantep Büyükşehir Belediyespor ile 0-0 berabere kaldık. Bu maçlarda aldığımız sonuçlardan çok ortaya koyduğumuz futbol bizleri memnun etti. Takım olarak her geçen gün daha iyiye gidiyoruz. Yeni futbolcuların uyumu da bizi fazlasıyla memnun etti. Söylediğimiz gibi hazırlık maçlarında alınan sonuçlar hiçbir zaman gösterge olamaz, lakin oyun ve istek anlamında olumlu sinyaller aldık. Tabi eksiklerimiz var. Bu eksilerimizi zamanla kapatacağımıza inanıyorum” dedi.
-İki oyuncu da Bolu kampına katılacak
Ravcı, transferle ilgili de bilgiler vererek, “Transferde uzun süredir peşinde olduğumuz Amutu’yu Türkiye’ye getirdik. Kalitesine inandığımız bir oyuncu. Bunun yanında Senegalli orta saha oyuncusu Dialiba ile de anlaşmaya vardık. İki oyuncu da Bolu kampına katılacak. İnşallah lige çok iyi başlayacağız. Transferde eksik gördüğümüz noktalara takviye yapmaya devam edeceğiz” şeklinde konuştu.
-Bandırmaspor ve Boluspor ile hazırlık maçı oynayacağız
Ravcı, Bolu kampı çerçevesinde iki hazırlık maçı daha oynayacaklarını kaydederek, “Bolu’da iki hazırlık maçı daha oynayacağız. 3 Ağustos Çarşamba günü Bandırmaspor ile 6 Ağustos Cumartesi günü ise Boluspor ile karşılaşacağız. Bu maçların ardından 7 Ağustos’ta kampımızı sonlandıracağız. Kampımızı en verimli şekilde geçirdiğimize inanıyorum” diye konuştu.