Yeşilyurt Belediyesi Yeşilkonaklar Eğitim Merkezleri arasında tertip edilen futbol, masa tenisi ve satranç turnuvalarında dereceye giren takımlara ödülleri dağıtıldı.
Yeşilyurt Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğüne bağlı YEKSAM bünyesinde kültürel, sosyal ve sportif faaliyetlerde bulunan Gündüzbey, Şahnahan, Dilek, Topsöğüt ve Çırmıktı Yeşilkonak eğitim merkezlerinin oluşturduğu takımlar arasında düzenlenen Yeşilkonaklar Arası 2. Futbol Turnuvası’nın finalinde Topsöğüt Yeşilkonak takımını 4-1 mağlup eden Şahnahan Yeşilkonak Takımı şampiyon oldu. 5 gün süren ve lig usulü puan sistemine göre yapılan turnuvanın sonucunda birinci Şahnahan Yeşilkonak, ikinci Topsöğüt Yeşilkonak, üçüncü Gündüzbey Yeşilkonak, dördüncü Dilek Yeşilkonak, olurken, beşinci ise Çırmıktı Yeşilkonak takımı oldu. Dereceye giren takımların ödülleri Yeşilyurt Belediye Başkan Yardımcısı Haydar Şahin ve Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Muaz İçen tarafından verildi.
MASA TENİSİ VE SATRANÇ ÖDÜLLERİ DAĞITILDI
Yeşilkonak Eğitim Merkezlerinin beşinci ve altıncı sınıfları ile yedinci ve sekizinci sınıflarında eğitim gören öğrenciler arasında bir aydır süren masa tenisi ve satranç maçlarının ardından final maçları oynandı. Gündüzbey Yeşilkonak, Eğitim Merkezinde oynanan final maçlarından sonra dereceye giren öğrencilerin ödülleri Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Muaz İçen ve Yeşil Konak Eğitim Merkezleri İdarecileri tarafından verildi.