Malatya Valisi Mustafa Toprak, 2. Ordu Komutanlığında göreve yeni başlayan Tümgeneral Asım Kocaoğlu’nu ve İnönü Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ahmet Kızılay’ı ziyaret etti.
Kara Kuvvetleri Lojistik Komutanlığındaki görevinden 2. Ordu Kurmay Başkanı ve Garnizon Komutanlığı görevine atanan Tümgeneral Asım Kocaoğlu göreve başlaması münasebetiyle geçtiğimiz günler de Vali Mustafa Toprak’ı makamında ziyaret etmişti. Vali Toprak, Tümgeneral Kocaoğlu’nu makamında ziyaret ederek, görevinin hayırlı olması temennisinde bulundu ve görevinde başarılar diledi.
Tümgeneral Kocaoğlu da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Daha sonra Toprak ve Kocaoğlu, bir süre sohbet etti.
Vali Mustafa Toprak ardından İnönü Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ahmet Kızılay’ı makamında ziyaret etti. Toprak, Prof. Dr. Ahmet Kızılay ile birlikte Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Abdulkadir Baharçiçek, Prof. Dr. İbrahim Türkmen, Prof. Dr. Nusret Akpolat, Rektör Danışmanları Doç. Dr. İlhan Erdem, Yrd. Doç. Dr. Cemal Koyunoğlu ve Genel Sekreter Prof. Dr. Hakan Erkuş tarafından karşılandı. Ziyarette konuşan Toprak, “Yeni göreviniz ilimiz hakkında, ülkemiz hakkında ve işin esas merkezi olan üniversitemiz hakkında hayırlı uğurlu olsun. Üniversitemizde işleyen bir sistem var, 41 yıl önce yoktan başlamış, üzerine inşa edile edile belli bir mesafe alınmış, hem siz hem de çalışma arkadaşlarınız ile birlikte daha iyi bir noktaya getireceksiniz, buna inanıyorum” diye konuştu.