Malatya Valiliği ile Büyükşehir Belediyesi Kültür A.Ş. organizasyonunda gerçekleştirilen Malatya Kitap Fuarı’nda yazarlar okurları ile buluşmaya devam ediyor. Son olarak, Yazar Sevde Duran 5. Malatya Anadolu Kitap Fuarı kapsamında düzenlenen imza gününde okurları ile buluştu.
Sevde Duran’ın imza gününe kitapseverler yoğun ilgi gösterirken, Yazar Duran, son çıkarttığı ‘Bir Dilek ve Üç Yürek’ ile ‘Cemre’ adlı kitaplarını okurlarına tanıttı. İmza günü sırasında basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Duran, Malatya Kitap Fuarını çok beğendiğini söyledi. Duran, "Fuara Malatyalıların ilgisi de çok fazla, bu sevindirici bir durum. Burada müthiş bir organizasyon var. Bu fuarı hazırlayanlar Malatyalıları fuara çekmek için her türlü gayreti gösteriyorlar. Mesela Yeşilyurt Belediyesinin öğrencilere kitap okuma alışkanlığını kazandırmak için kitap çeki dağıtması muhteşem bir olay. Ben bu gayretlerinden dolayı hepsini tebrik ediyorum” diye konuştu.
Kitapları hakkında da bilgiler veren Duran, “‘Bir Dilek ve Üç Yürek’ ile ‘Cemre’ adlı kitaplarımı yeni çıkarttım. ‘Bir Dilek ve Üç Yürek’ adlı kitabımda üç kadının arkadaşlığı, dostluğu ve kadının gücü anlatılıyor. Diğer kitabım ‘Cemre’de de kadınları ön plana çıkarttık, o da çok duygusal bir kitap. İnşallah okuyanlar kitapları beğenirler” şeklinde konuştu.