Tokatspor maçı hazırlıklarını Türkiye Futbol Federasyonu Antrenman Sahası'nda sürdüren sarı-siyahlı ekipte, teknik direktör Uğur, idman öncesinde basın mensuplarına yaptığı açıklamada, geçen hafta iç sahada Konya Anadolu Selçukspor karşısında önemli bir 3 puan kazandıklarını söyledi.

Tüm maçlara galibiyet parolasıyla çıktıklarını belirten Uğur, "Eğer bu yolda belirli bir hedef yakalayacaksak muhakkak ki bu anlayışta oynamamız gerekir" diye konuştu.

Malatya'da saha sıkıntısı yaşandığını savunan Uğur, "Malatya'daki en önemli problemin saha olduğunu zaten açık yüreklilikle söylüyorum. Ne kadar çözülür bilemiyorum ama şu anda bizim önümüzdeki en büyük engel, antrenman sahası ve maç sahasıdır" ifadesini kullandı.

Uğur, takımın futbol adına doğruları yapabilmesi için fiziki şartların önemli olduğunu vurgulayarak, "Malatya'daki maçlarda takımın önündeki en büyük engelin saha olduğunu düşünüyorum" dedi.

Yeni Malatyaspor'un hedefe odaklandığını ve şartlar ne olursa olsun bu hedef doğrultusunda emin adımlarla yoluna devam ettiğini belirten Uğur, "Bu takım, birbirine inanmış, hedefine odaklanmış, doğru futbol oynama adına sahaya çıkan, iyi işler yapmaya gayret eden bir takım. Tokatspor maçı, önemli bir maç. Kolay bir maç olmayacak ama benim düşüncemde hiçbir yerde beraberlik yok, kazanmak adına ne yapılması gerekiyorsa Tokat'ta onu yapacağız" diye konuştu.

Teknik direktör Mustafa Uğur, Türkiye Kupası 2. turunda Eyüpspor ile eşleştiklerini, kupada başarılı sonuçlar elde etmek için ne gerekiyorsa onu yapacaklarını sözlerine ekledi.