Yeni Malatyaspor U21 takımı hafta sonu deplasmanda oynayacağı Eskişehirspor müsabakası hazırlıklarını sürdürüyor.
Şu ana kadar oynadığı 10 lig maçında 7 galibiyet, 2 beraberlik ve 1 mağlubiyet alarak topladığı 23 puanla zirve mücadelesi veren Yeni Malatyaspor U21 takımı, bu süre zarfında 14 gol atıp 6 gol yedi.
Ligin kendisi gibi en az gol yiyen(5) ekiplerinden biriyle karşılaşacak Yeni Malatyaspor bu maçın hazırlıklarını sürdürüyor. Takıma verilen 1 günlük iznin ardından yeniden toplanan genç oyuncular Eskişehirspor maçına tam kadroyla gidecek. Sakatlığı bulunan ve tedavisi devam eden Furkan Pekşen’in bu maça yetiştirilmesi beklenirken, pazar günü oynanacağı açıklanan karşılaşmanın cumartesi gününe alınacağı öğrenildi.
“Çalışmalarımız gayet verimli geçiyor”
Takımda her şeyin yolunda gittiğini aktaran alt yapı sorumlusu Murat Uçkun, “ Çalışmalarımız gayet verimli geçiyor. A takımla birçok oyuncumuz idmana çıkarak kendisini hem mental hem de fiziksel olarak geliştirme şansı yakalıyor. Saha sonuçları ilk 10 haftada bizi doğal bir beklenti içersine koydu. Her hafta içeri dışarı fark etmeden kazanmak için mücadele eden öz verili bir grubumuz var” dedi.