PTT 1. Lig ekiplerinden Yeni Malatyaspor Bolu’daki sezon hazırlıkları çerçevesinde üçüncü hazırlık maçını dün oynadı. Konakladığı otelin sahasında PTT 1. Lig’e yeni yükselen Bandırmaspor ile karşılaştı.
Yeni Malatyaspor karşılaşmaya kalede Hakan Canbazoğlu, savunmada Yiğitcan ve Sadık, solda Osman, sağda Murat Akça, orta sahada Sedat ve İrfan Başaran, sol önde Mehmet Sak, sağ önde Perreira, forvet arkasında Sunday Mba ve forvette ise Eren Tozlu ilk 11’i ile başladı. Teknik Direktör İrfan Buz, ikinci yarı ise birçok değişiklik yaptı. Karşılaşmanın 23. dakikasında Bandırmaspor atağında yan toptan
kalesinde golü gören Yeni Malatyaspor, oyunun genel hakimi olsa da ilk yarı pozisyon üretmekte zorlandı. 1-0 Bandırmaspor üstünlüğü ile geçilen ilk yarının ardından ikinci yarı toparlanan Yeni Malatyaspor, önce Eren Tozlu’nun penaltı golüyle durumu eşitledi. Karşılaşmanın 70. dakikasında oyuna giren ve sol ayakla ceza sahası dışından ’doksan’ diye tabir edilen ölü noktaya topu gönderen Ferhat Canlı skoru 2 - 1’e taşıdı. Genç oyuncu Yeni Malatyaspor’a galibiyeti getirirken, maçın da yıldızı oldu.