Anadolu Spor Gazetecileri Derneği Malatya Şubesi ile Anadolu Spor Gazetecileri Derneği Elazığ temsilciliğinin ortaklaşa organize ettiği basın mensupları ve şöhretler karmasının forma giydiği dostluk maçı 3-3 berabere sonuçlandı.
Elazığ Valisi Murat Zorluoğlu, Elazığ Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz, Elazığspor Kulüp Başkanı Sedat Karataş, Yeni Malatyaspor Kulüp Başkanı Adil Gevrek, Fırat Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Cengiz Arslan, Elazığspor 2. Başkanı Karahan Çelik, Malatya TÜFAD Başkanı Nihat Bayındır, Elazığ TÜFAD Başkanı Münir Yılmaz, Malatya ASKS 2.Başkanı Mehmet Duman, Elazığ ASKF Başkanı Şahin Şerifoğulları, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Nazif Bilginoğlu, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Sedat Acar, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Suat Genç, Elaziz Belediyespor Kulüp Başkanı Ahmet Toprak, Malatya Büyükşehir Belediyespor Kulüp Başkanı Orhan Barman ve Elazığspor Altyapı Koordinatörü Mehmet Kaplan’ın forma giydiği dostluk maçı karşılıklı atılan gollerle 3-3 berabere sonuçlandı.
“Kazananının çok olduğu bir müsabaka”
Karşılaşma sonrası konuşan ASGD Malatya Şubesi Başkanı Akif Çelik, kazananının çok olduğu bir müsabaka oynadıklarını söyledi.
Malatya ile Elazığ arasında dostluk köprüsü kurmaya gerek olmadığını, çünkü iki ilin yakınlık mesafesinin köprüye gerek bırakmadığını belirterek sözlerine başlayan Çelik, “Bugün buradaki tablo umarım iki il arasındaki her şeye sirayet eder. Belki de son yıllarda futbolda bir çekişme içerisinde oldu iki şehir ama nihayetinde biz bir ailenin fertleri kadar yakınız bir birimize. Kazananının çok olduğu bir müsabaka oldu. Bu güzel organizasyonda emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. İnşallah Malatya ve Elazığ dostluğu her zaman örnek teşkil edecektir” dedi.