Bölgesel Amatör lig (BAL) 2.Grup lider Yeşilyurt Belediyespor’un teknik direktörü İsmail Tekin, bu hafta deplasmanda oynayacakları Adıyaman müsabakası öncesinde yaptığı açıklamada, “Hakemler kuralları saha içerisinde tesir altında kalmadan uyguladıkları süre içerisinde ki bir tek bize rastladı, öyle olunca gayet güzel maçlar ortaya çıkıyor. Adıyaman maçını kazanmak için sahaya çıkacağız. Tabi o meziyetlere sahip futbolculara da sahibiz” dedi.
Adıyaman 1954 müsabakasının hazırlıklarını Türkiye Futbol Federasyonu sahasında yaptığı çalışmalarla sürdüren mavi beyazlılarda hedef galip gelerek liderliği sürdürmek.
Yapılan son çalışma öncesinde İHA’ya açıklamalarda bulunan Yeşilyurt Belediyespor teknik direktörü İsmail Tekin, bu hafta oynayacakları Adıyaman 1954 müsabakasının zorluğuna dikkat çekti.
“Böyle maçları kazanmak için gidiyoruz”
Tekin, Adıyaman takımının saha ve seyirci avantajını kullanacağını ifade ederek, “Hakemler kuralları saha içerisinde tesir altında kalmadan uyguladıkları süre içerisinde ki bir tek bize rastladı, öyle olunca gayet güzel maçlar ortaya çıkıyor. Kim daha akıllı oynarsa, kim daha disiplinli oynarsa kazanıyor. Birde tabi böyle maçları çevirebilecek futbolcuların özel yeteneklerinin olması lazım. Bizde var. Bir bakıyorsun bir futbolcu çıkıyor olağanüstü bir gol atıyor. Tabi onları oyun disiplini içerisinde soktuk. Yeri geldiğinde yüzde olarak hangisi müsaitse onu oynamaya gayret ediyoruz. Topun kendi yarı sahamızda bizde kalmasını istiyoruz. O meziyetlere sahip futbolculara da sahibiz. O avantajlarımızı kullanacağız. Bugün bu grupta en fazla gol atan takım durumundayız. Pozisyon üreten takım durumundayız. Artı bugüne kadar yediğimiz 7 golü de rakibe pozisyon vererek yemedik. Tek vuruşlardan, serbest vuruşlardan, köşe vuruşundan gelen toplar gol oldu. Ve tabi bunun giderilmesi için de çalışıyoruz. Tabi biz böyle maçları kazanmak için gidiyoruz” diye konuştu.