Bölgesel Amatör Lig (BAL) takımı Yeşilyurt Belediyespor’un forvet oyuncusu Tolga Değirmenci, “Lige kötü başladık ama biz iyi takımız. Gün geçtikçe üzerine koyuyoruz. Daha iyi duruma geleceğiz. Devre arasına 3-4 puan önde girmek istiyoruz” dedi.
Hafta sonu oynanacak maçta Şanlıurfa Karaköprü Belediyespor ile sahasında karşılaşacak Yeşilyurt Belediyespor’da bu maçın hazırlıkları sürüyor.
Yeşiltepe’de yapılan Karaköprü maçının son çalışmasının ardından İHA’ya açıklamalarda bulunan Tolga, Karaköprü’yü yenerek liderliklerini sürdürmek istediklerini söyledi.
“İsmail Hoca tanınan bir hoca”
Lige kötü başladıklarını anımsatan Tolga, “Lige kötü başladık ama biz iyi bir takımız. Gün geçtikçe üzerine koyuyoruz. Daha iyi duruma geleceğiz. Önümüzde 3 tane önemli maç var. Bizler bunun bilincindeyiz. Dolayısıyla bu 3 tane maçı en az kayıpla atlatıp çıkarabilirsek 9 puan yoksa 7 puan almak istiyoruz. Devre arasına 3-4 puan önde girmek istiyoruz. İyi bir takımımız var. İyi de çalışıyoruz. İnşallah hayırlısı olur hakkımızda. Zaten İsmail Hoca tanınan bir hoca. Hemen hemen Türkiye’de herkes tanıyor. Dolayısıyla iyi çalışıyoruz. Hem maddi hem manevi herhangi bir sıkıntımız da yok çok şükür. Yani inşallah daha da iyi olacak” dedi.