Bölgesel Amatör Lig (BAL) takımlarından Yeşilyurt Belediyespor’da Şehit Kamil Belediyespor maçı hazırlıkları tüm hızıyla sürüyor.
Yeni sezon için güçlü bir kadro oluşturan mavi-beyazlı ekip geçen hafta sahasında 62 Pertekspor’u 2-0 yenip, sezona moralli başlamıştı.
Ayağı kırılan ve ligin ilk yarısını kapatan Cuma Nasır dışında eksik oyuncusu bulunmayan mavi-beyazlılar tek hedef 3 puan.
Teknik Direktör İsmail Tekin nezaretinde yoğun bir antrenman temposuyla çalışan Malatya ekibinde lisansı hafta içi çıkarılan yeni transfer Meye’nin hırsı teknik heyeti memnun ediyor.
“Bu yolda zorlanacaksınız, puan da kaybedeceksiniz”
Yeni sezon ilk maçında 62 Pertekspor karşısında galip gelmenin önemli olduğunu vurgulayan Yeşilyurt Belediyespor teknik sorumlusu İsmail Tekin, haftalar ilerledikçe daha iyi duruma geleceklerini söyledi.
Lig maratonun uzun bir maraton olduğunu belirten Tekin, “Yeni sezona geçen hafta galibiyetle başladık. 3 puanla başlamak önemliydi. Her zaman için sezonun ilk maçları zordur. Biz de geçen haftaki maçta zaman zaman zorlandık. Ancak oyunun kilidini açmasını bildik. Bu yolda zorlanacaksınız, puan da kaybedeceksiniz. Ancak her zaman için disiplinden uzaklaşmayan, soğuk kanlı kalan mutlu sona ulaşabilir. Bu hafta oynayacağımız Şehit Kamil maçı zor geçmesi muhtemel bir maç. Oraya galibiyet için gideceğiz. İnşallah 3 puan alırsak adımlarımız daha sert basacağız” diye konuştu.