Manisa genelinde sürdürdüğü asfalt çalışmalarıyla kentin ulaşımında büyük dönüşüm yaratan Büyükşehir Belediyesi, Kırkağaç’ın Karakurt Mahallesinde yaptığı sıcak asfalt ile vatandaşların yüzünü güldürdü.
Manisa Büyükşehir Belediyesi’nin Karakurt- İlyaslar arasında yaptığı sıcak asfalt çalışması vatandaşları memnun etti. İki mahalleyi birbirine bağlayan yolda 4 kilometrelik sıcak asfalt çalışmasının tamamlandığını belirten Fen İşleri Daire Başkanlığına bağlı ekipler, yol çizgilerinin de çekilmesiyle birlikte yolun güvenli hale geldiğine dikkat çektiler.
’30 yıldır çile çekiyoruz’
Mahallesine yapılan çalışmalardan duyduğu memnuniyeti aktaran Karakurt Mahallesi Muhtarı İdris Kat, “Karakurt mahallemizin ihtiyacı olan ve yaklaşık 30 yıldır çile çektiğimiz yol Büyükşehir Belediyesi tarafından yapıldı. 30 yıldır çile çekiyorduk ve bu çileden Cengiz Başkanımız sayesinde kurtulduk. Mahalle halkım adına Cengiz Başkanımız ve ekibine teşekkür ediyorum” dedi.
Başkan Cengiz Ergün’e teşekkür eden Karakurt Mahallesi sakini Cemal Mert, “Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün mahallemize hizmet ediyor. Mahallemizin yolu yapıldı. Kendisinden ve emeği geçen herkesten Allah razı olsun” diye konuşurken, yolun çok güzel olduğunu söyleyen Memduh Mızgır da şunları söyledi:
“Yolumuz çok güzel oldu. Önceden bu yol sürekli bakım ve onarım istiyordu. Yapılan çalışmayla birlikte gerçekten de kalıcı bir hizmet oldu. Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’e teşekkür ediyorum.”