AK Parti Alaşehir ilçe teşkilatı tarafından düzenlenen İlçe Danışma Kurulu Toplantısı gerçekleştirildi.
AK Parti Alaşehir İlçe teşkilatı tarafından düzenlenen İlçe Danışma Kurulu Toplantısı Ticaret ve Sanayi Odası Toplantı Salonu’nda gerçekleştirildi. Toplantıya AK Parti Manisa Milletvekili Uğur Aydemir, AK Parti İl Başkanı Zülfikar Gürcan, AK Parti Alaşehir İlçe Başkanı Rıza Peker, ve partililer katıldı. Danışma kurulu divanına Onur Ergin, Nadire Kocatürk, Ahmet Aslan ve Mehmet Akgün getirildi. Toplantının açılış konuşmasını gerçekleştiren AK Parti İlçe Başkanı Rıza Peker, "15 Temmuz darbe girişimi bizleri yaraladı. Biz gençler darbelerin nasıl olduğunu bilmiyorduk. Büyüklerimiz anlatıyordu. Ama bilemiyorduk. 15 Temmuz darbesi bizlere çok şey öğretti. 250 darbe şehidimizi ve tüm şehitlerimizi saygıyla anıyoruz. KİT Komisyonu Başkanımız Milletvekilimiz Uğur Aydemir bizim için bir şans. Bundan böyle Alaşehir’e yapılacak yatırımlar için, vekilimizin kapısını sık sık çalacağız" dedi.
AK Parti Manisa İl Başkanı Zülfikar Gürcan ise "Bu toplantılar dost meclisi olarak değerlendirilmelidir. Çünkü bir çok arkadaşımız bir birini tanıyamıyor. Bu toplantılar aynı zamanda tanışma, kaynaşma toplantıları olmaktadır. AK Parti teşkilatları, kadroları ve AK Partililer ilk kez darbeyi önleyen kadrolar olmuştur. Bu Türkiye’de bir ilktir. Nisan ayında referandum olacaktır. Bizler şimdiden bunların hazırlıklarını yapmalıyız ve referandumu çok iyi anlatmamız gerekmektedir" diye konuştu.
Toplantıların bir nevi aile toplantısı olduğunu vurgulayan AK Parti Manisa Milletvekili Uğur Aydemir ise, 15 Temmuz darbe girişimi sonrasında başlatılan FETÖ soruşturmaları kapsamında hak kaybına uğrayan vatandaşların haklarının iade edileceğini söyledi.