Muharrem Ayı nedeni ile her gün farklı bir mahallede aşure ikramı yapan Şehzadeler Belediyesi, Alaybey Pazaryeri önünde vatandaşlara 2 bin kişilik aşure ikramında bulundu.
AK Parti Manisa Milletvekili İsmail Bilen ve Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, Şehzadeler Belediyesinin Alaybey Pazaryeri önünde düzenlemiş olduğu aşure ikramına katıldı. Düzenlenen Aşure ikramına Bilen ve Çelik’in yanı sıra AK Parti İl Kadın Kolları Bakanı Rukiye Yaver, AK Parti Şehzadeler İlçe Başkanı Ahmet Tonguç, Belediye Başkan Yardımcıları Bilal Demir, Ahmet Songüler ve çok sayıda vatandaş katıldı. Şehzadeler Belediyesi olarak her yıl Muharrem ayı nedeni ile Şehzadelerin farklı mahallelerinde Aşure ikramı yaptıklarını ifade eden Başkan Çelik "Şehzadelerimizin farklı bölgelerinde vatandaşlarımıza aşure ikramlarımız oldu. Bugün de 2 bin vatandaşımıza aşuremizden ikram ediyoruz. Yapılan tüm hayırların kabul olmasını diliyorum. Bu vesile ile şehitlerin efendisi Hz. Hüseyin’ i rahmetle anıyorum" dedi.
Yoğun bir Manisa programı olmasına rağmen Şehzadeler Belediyesi’nin Aşure hayrına katıldığını ifade ede AK Parti Manisa Milletvekili İsmail Bilen "Şehzadeler Belediyemiz medyadan da takip ettiğimiz de gördüğümüz gibi 1 haftadır Şehzadeler’ in farklı mahallelerinde sürekli olarak vatandaşlarımıza aşure ikramında bulunuyor. Halkımızın da buna ilgisinin yoğun olduğunu görüyoruz. Ben böylesine güzel bir Muharrem ayında, böyle güzel hayırlara vesile olduğu için Şehzadeler Belediye Başkanımız Ömer Faruk Çelik ve ekibine çok teşekkür ediyorum. Bu vesile ile tüm hemşerilerimizin Muharrem ayını bir kez daha tebrik ediyorum” diye konuştu.