AK Parti Genel Merkez Kadın Kolları Başkanlığı öncülüğünde yürütülen "Sevgi Yolu Projesi" kapsamında AK Parti Manisa İl Kadın Kolları Başkanı Rukiye Yaver ve Yönetim Kurulu üyeleri Yunusemre ve Şehzadeler ilçesindeki iki ortaokulu ziyaret ederek ihtiyaç sahibi 84 öğrenciye mont ve kırtasiye malzemesi yardımında bulundu.
AK Parti Manisa İl Kadın Kolları Başkanı Rukiye Yaver ve ekibi, Yunusemre Üzümcüler Ortaokulu ve Şehzadeler Sancaklıiğdecik Ortaokulu ziyaretinde ihtiyaç sahibi toplamda 84 öğrencinin kışlık mont ve kırtasiye ihtiyacını karşıladı.
AK Parti Genel Merkez Kadın Kolları Sosyal İşler Birim Başkanlığının 81 ilde eş zamanlı olarak başlattığı "Sevgi Yolu Projesi" ile ihtiyaç sahibi okulların kırtasiye ve temel ihtiyaçlarının giderilmesi amaçlanıyor. Eğitime ve ihtiyaç sahibi öğrencilere destek olmak, ailelerin bu anlamda yükünü hafifletmek amacıyla böyle bir çalışma yaptıklarını anlatan Yaver, “Sevgiye giden yolun paylaşmaktan geçtiğine inanıyoruz. Çocukların mutluluğunu, sevincini paylaşmak ile aradaki sevgi bağının güçleneceğine inanıyoruz. Genel Merkez Kadın Kollarımızın başlattığı proje kapsamında okullarımıza ziyaretlerde bulunuyoruz. Öğrencilerimize kırtasiye ve ihtiyaçlarına göre hediyeler veriyoruz. İnşallah bu tür ziyaretlerimiz artarak devam edecek." dedi.