Manisa’da yaklaşık 2 ay önce atanan AK Parti Manisa İl Kadın Kolları Başkanı Rukiye Yaver tanıtım toplantısı düzenledi.
Yaklaşık 2 ay önce AK Parti Manisa İl Kadın Kolları Başkanlığına atanan Rukiye Yaver, 50 kişilik yönetim kurulu listeni kamuoyuna tanıttı. İl Başkanlığında düzenlenen tanıtım toplantısına AK Parti İl Başkanı Zülfikar Gürcan, AK Parti Genel Merkez Kadın Kolları MKYK Üyesi Semra Kaplan Kıvırcık, AK Parti Şehzadeler İlçe Başkanı Ahmet Tonguç ve partililer katıldı.
AK Parti Manisa İl Başkanı Zülfikar Gürcan, İl Kadın Kolları Başkanı Rukiye Yaver ve yönetim kurulu üyelerine yeni görevinde başarılar diledi. Başkan Yaver’in 160 başvuruyu tek tek incelediğini ifade eden Gürcan, “Manisa’mıza yakışır bir il yönetimi oluştu” dedi. Yeni yönetimin bu davayı 2023’e, 2053’e, 2071’e taşıyacağını kaydeden Gürcan, “2001 yılında biz bu partiyi kurduğumuzda o gün için bize diyorlardı ki rejimli bir muhalefet partisi mi olacağız, rejime karşı olan bir partinin neferi mi olacağız, 1 sene sonra kapatılacak bir partinin mi üyesi olacağız diyen, üye bulmakta zorlandığımız günlerden bugün itibariyle sadece Manisa ölçeğinde 145 bin üyesi olan ve Türkiye genelinde 10 milyonu aşmış AK Parti üyesiyle Türkiye’nin en büyük sivil toplum örgütü hali gelmiştir” diye konuştu.
AK Parti’nin 15 yılda yapılmamış icraatları yapan bir parti haline geldiğini vurgulayan Gürcan, “AK Parti şemsiyesi çok güçlü bir şemsiyedir. Biz bu şemsiyenin altında bulunmaktan şeref duyuyoruz. Bu şemsiye bize güç veriyor. Bizi şeref veriyor. Ve bu dava hizmet etmek bize gurur veriyor. Bu dava bilinciyle buradasınız. İnsanların Türkiye’den beklentileri çok yüksek. Dünyanın gözü üzerimizdedir. Ak Parti kadın kolları olarak seçime, her şeye hazırız.” dedi.
AK Parti kadın kollarının Türkiye genelindeki en büyük sivil toplum kuruluşlarından biri olduğunu söyleyen AK Parti İl Kadın Kolları Başkanı Rukiye Yaver, böyle bir örgütün üyesi olmaktan dolayı mutlu olduğunu belirtti. Genel merkez başta olmak üzere Manisa il genelindeki 17 ilçeyle uyumlu bir şekilde çalışacaklarını ifade eden Yaver, “Bizim davamızda, bizim teşkilatlarımızda herkes yer vardır. Kimse kendisini ötelemezsin. Bu bir gönül işi, bir dava işidir. Bizler bir bütünüz. AK Partimizi, Manisamızı, Türkiyemizi en iyi şekilde temsil etmek için el birliğiyle çalışmalıyız” dedi.
Konuşmaların ardından Rukiye Yaver, yönetimde yere alan isimleri tek tek tanıttı.