Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından geçtiğimiz günlerde 16 milyon 315 bin lira bedelle alınan 43 iş makinesinden 3 greyder, 4 kamyon ve 1 taşıyıcı TIR, düzenlenen törenle Akhisar Şantiyesi’ne teslim edildi.
Manisa Büyükşehir Belediyesi, il genelinde yürüttüğü çalışmalarla vatandaşların takdirini toplamayı sürdürüyor. Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığı tarafından alınan ve değeri 16 milyon 315 bin lirayı bulan 43 iş makinesi ve yol bakım ve onarım araçları Büyükşehir Belediyesi’nin şantiyelerine verilmeye başlandı. Gördes, Gölmarmara, Soma, Akhisar, Kırkağaç ve Saruhanlı ilçelerinin ihtiyaçlarının karşılandığı Büyükşehir Belediyesi Akhisar Şantiyesi’ne 3 greyder, 4 kamyon ve 1 taşıyıcı TIR, düzenlenen törenle teslim edildi. Törene, Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Yılmaz Gençoğlu’nun yanı sıra Büyükşehir Belediyesi Akhisar Koordinatörü Doğan Ensivri, Yol Şube Müdürü Fevzi Demir ve görevli personel katıldı. Kırtık Şantiyesi’nden yola çıkan araçlar konvoy halinde Akhisar Koordinasyon İşleri Şube Müdürlüğü’nün önünden geçerek Akhisar Şantiyesi’ne vardı.
‘HEDEFİMİZ; EN KALİTELİ HİZMETİ VERMEK’
Araçlarının gelmesinin ardından başlayan törende konuşan Genel Sekreter Yardımcısı Yılmaz Gençoğlu, “Büyükşehir Belediyemizin geçtiğimiz ay içerisinde almış olduğu iş makinesi ve yol bakım onarım araçlarının dağıtımlarına Akhisar’dan başladık. Buraya gönderdiğimiz sathi kaplama araçları ve iş makineleri ile birlikte bölgenin ihtiyaçlarını karşılayacağımızı düşünüyorum. Hedefimiz, Gölmarmaralıya, Akhisarlıya, Somalıya, Gördesliye, Kırkağaçlıya ve Saruhanlılıya bu şantiye üzerinden hizmetin en iyisini, en çabuğunu ve kalitelisini vermektir. Bunu da başaracağımıza inanıyorum. Buraya getirdiğimiz iş makineleri de bu başarıya ulaşmamızda bize yardımcı olacaktır. Son sürat çalışmaya devam edeceğiz. Şantiyemizin hizmet verdiği tüm ilçelerimize hayırlı uğurlu olsun” dedi.
Doğan Ensivri de, “Başkanımız Sayın Cengiz Ergün’e teşekkür ederiz. Akhisar’ın ve çevredeki ilçelerimizin gerçekten ihtiyacı olan iş makinaları ilçemize kazandırıldı. Araçlarımızın ilçemize inşallah en iyi şekilde hizmet vereceğini düşünüyoruz. Hayırlı uğurlu olsun” diye konuştu.