Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB)’ne bağlı Akhisar Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) ile Akhisar Ticaret Borsası ortak basın açıklaması yaptı.
TOBB’a bağlı tüm Türkiye’deki kuruluşlar aynı anda "Darbeye Hayır, Demokrasiye Evet" sloganı ile ortak basın açıklaması yaptı.
"Darbeye Hayır, Demokrasiye Evet" ortak basın açıklamasına ATSO Başkanı Abdurrahman Yılmaz, Meclis Başkanı Şenol Ürküp, Ticaret Borsası Başkanı Alper Alhat, Meclis başkanı Bahattin Alkın ile her iki oda yönetim ve meclis üyeleri katıldı.
Şehit Teğmen Tahir Ün Caddesinde bulunan ATSO hizmet binasında yapılan ortak basın açıklamasını ATSO Başkanı Abdurrahman Yılmaz ve Ticaret Borsası Başkanı Alper Alhat birlikte okudu.
Yapılan açıklamada, "Halkın iradesi dışında hiçbir iradeyi tanımayacağımızı, demokrasiden vazgeçmeyeceğimizi ve darbe girişimlerini kabul etmeyeceğimizi bir defa daha vurguluyoruz. Devletimiz ve ülkemiz var oldukça biz de varız. Demokrasi varsa hepimiz varız. Allah, ülkemize ve milletimize bir daha böyle acılar yaşatmasın." denildi.