Manisa’nın 17 ilçesiyle tanıtıldığı 85’inci İzmir Enternasyonal Fuarı’nda, Akhisar da zeytin ve zeytin yağıyla fuarın yıldızı oldu. Manisa Büyükşehir Belediyesi, stantta konuklarına zeytin ve zeytin yağı ikram ederken, ziyaretçiler de Akhisar’a büyük ilgi gösterdi.
Manisa Büyükşehir Belediyesi’nin girişimleriyle 85’inci İzmir Enternasyonal Fuarı’nda onur konuğu il olan Manisa, 17 ilçesiyle fuarın yıldızı oldu. Akhisar da, zeytin ve zeytin yağıyla İzmir Fuarı’na damga vurdu. Manisa Büyükşehir Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Daire Başkanı Nursel Ustamehmetoğlu ile Akhisar Koordinatörü Doğan Ensivri, Manisa standında kurulan Akhisar masasında, fuar ziyaretçilerine zeytin ve zeytin yağı ikram etti. Vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği stantta, Akhisar’ın tanıtımına da önemli bir katkı sağlandı.
Manisa Büyükşehir Belediyesi’ne teşekkür
Manisa’nın tanıtımı açısından fuarın onur konuğu olmalarının önemine dikkat çeken Manisa Büyükşehir Belediyesi Akhisar Koordinatörü Doğan Ensivri, “Manisa Büyükşehir Belediye Başkanımız Cengiz Ergün’e Manisa’mızın 17 ilçesinin tanıtımı için böyle bir katkıda bulunması nedeniyle çok teşekkür ediyorum. Ayrıca Hisar Zeytincilik’e, Akhisar Ticaret Odası yönetimine, Akhisar Ticaret Borsası üyelerine, Toprak Zeytincilik’e ve Baktat Gıda’ya verdikleri destekten dolayı teşekkür ediyorum” dedi.