Manisa İl genelinde yürüttüğü asfaltlama çalışmalarına aralıksız devam eden Manisa Büyükşehir Belediyesi Akhisar’da dört sokağın asfalt çilesine son verdi. Hürriyet Mahallesinde yürütülen çalışmalar vatandaşında yüzünü güldürdü.
Manisa Büyükşehir Belediyesi Akhisar Hürriyet Mahallesinde 485, 487, 491 ve 407 sokakta 5 kilometrelik mesafede sathi kaplama çalışmaları gerçekleştirildi. Sathi kaplaması yapılan yolların, 10 yıldan beri bakımının yapılmadığı halkın bu durumdan rahatsızlık duyduğu öğrenildi. Yıllardır bozuk yollar nedeniyle toz toprak içerisinde yaşayan mahalle sakinleri, yürütülen çalışmalar nedeniyle Manisa Büyükşehir Belediyesi’ne teşekkür etti.
Vatandaş rahat bir nefes aldı
Akhisar’da yürütülen çalışmaların sonucunda mahallelerinde yaşayan vatandaşların rahat bir nefes aldığını ifade eden Akhisar Hürriyet Mahallesi Muhtarı Yakup Dikmen, “Manisa Büyükşehir Belediyesi’nin mahallemizde yaptığı 5 kilometrelik asfalt bizleri büyük bir dertten kurtardı. yıllardın bu yollara asfalt yapılmıyordu. Manisa Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Cengiz Ergün ve ekibine mahalle sakinlerim adına teşekkür ediyorum. Önümüzdeki dönemde daha iyi hizmetlerin geleceğine şüphemiz yok” dedi.