Alaşehir Belediye Başkanı Dr. Gökhan Karaçoban’ın talimatıyla Alaşehir Belediyesi’nin ilçe genelindeki hummalı çalışmaları devam ediyor.
Alaşehir Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü Hacıbey ve Sakarya Mahallelerindeki yollarda alt yapı ve asfaltlama çalışmalarına başladı. Alaşehir Belediyesi 2016 yılının yatırım yılı program çevresinde değerlendirdiği iki mahallede Manisa Büyükşehir Belediyesi MASKİ ile organizeli çalışmalarla yol sorununa kalıcı çözüm sunulacak.
Sakarya ve Hacıbey Mahallelerine hizmet atağı
Alaşehir Belediyesi Fen İşleri Müdürü Emin Dikici, “İlçe merkez mahallelerinden Hacıbey ve Sakarya’da mahalle içi kullanım yollarının alt yapı ve asfalt sıkıntıları vardı. Alaşehir Belediyesi ve Manisa Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon Daire başkanlığı ile birlikte 2016 yatırım yılı çerçevesinde mevcut asfalt kaplaması olan yolların kullanım fonksiyonlarını yitirdiği için Belediye Başkanımız Dr. Gökhan Karaçoban’ın talimatları ile girdiğimiz mahallelerin alt yapılarını da Manisa Su ve Kanalizasyon işleri Daire Başkanlığı tarafından yapımına başlanıldı. Alt yapıları tamamlandıktan sonra Müdürlüğümüze bağlı Bayındırlık işçilerince Asfaltlama çalışmaları yapılacaktır” dedi.