Manisa Büyükşehir Belediyesi, Alaşehir ilçesinde asfalt çalışmalarını sürdürüyor. Çalışma kapsamında ilçede 26 kilometrelik yol ağı asfaltlanıyor.
İl genelindeki yolları yenilemek ve güvenli hale getirmek amacıyla ekiplerini hazırlayan Manisa Büyükşehir Belediyesi, Alaşehir’de 26 kilometrelik yol ağını asfaltlıyor. Alaşehir ilçe merkezinden başlayarak Şahyar, Soğukyurt, Karakirse, Azıtepe, Kestanederesi Mahalleleri güzergahında gerçekleşen asfalt çalışmaları ile yollar yeni yüzüne kavuşuyor. Yenilenen yollarda yürütülen çalışmaları Manisa Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığı Yol Şube Müdürü Fevzi Demir de inceledi. Çalışma kapsamında Azıtepe ile Kestanederesi Mahalleleri arası 6 kilometre 1’nci kat asfalt, Azıtepe Mahallesinden Alaşehir şehir merkezine 20 kilometrelik yolda 2’nci kat asfalt yapılıyor. İş makineleri ve greyder ile genişletilen yollar, vatandaşların düzgün zemine sahip ve geniş yollarda ulaşım sağlayabilmesine imkan sağlıyor. Büyükşehir Belediyesi’nin Salihli şantiyesinden gerçekleştirilen çalışmalar mevcut güzergahı kullanan vatandaşları da oldukça mutlu ediyor.
“Asfaltta hız kesmiyoruz”
Manisa Büyükşehir Belediyesi’nin il genelinde asfaltlama çalışmalarını sürdürdüğünün altını çizen Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Yılmaz Gençoğlu, “Başkanımız Cengiz Ergün’ün talimatıyla başlattığımız asfalt çalışmaları, aralıksız devam ediyor. Alaşehir ilçemizde de bu kapsamda ekiplerimiz iş başında. Yoğun işlerliği olan bir yol üzerindeyiz. Bu nedenle hızlı bir şekilde buradaki çalışmalarımızı tamamlayıp, ilçe halkımızın kullanımına sunacağız” diye konuştu.