Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, Aşağıçobanisa’da ihtiyacı karşılayamayan kanalizasyon hattı nedeniyle yeni bir kollektör hattı döşüyor.
MASKİ Genel Müdürlüğü, vatandaşlardan gelen taleplere anında dönüş yaparak uzun yıllardır süre gelmiş sorunları çözüme kavuşturmak için çalışıyor. Bu kapsamda Şehzadeler ilçesinde bulunan Aşağıçobanisa Mahallesinde suların geri tepmesi nedeniyle yaşanan problem ortadan kaldırılmış olacak. MASKİ’nin kendi ekipleriyle yapmış olduğu çalışmalarda 750 metre uzunluğunda 600’lük kollektör hattı döşeniyor. Hattın yarısının döşeme işlemi tamamlandı. Çalışmaların yarısının tamamlandığı mahalleyi ziyaret eden Kanalizasyon Dairesi Bakım Onarım Şube Müdürü Kadri Akkurt, ekiplerin hızlı bir şekilde çalıştığını söyledi.
“Her sıkıntımızda yanımızda olan başkanımıza teşekkür ediyorum”
Aşağıçobanisa Mahalle Muhtarı Şevki Koç, 4 dönemdir muhtarlık yaptığını ve kış aylarında yağan yağmurlarda kanalizasyon hatlarında sıkıntı olduğunu söyleyerek, “Sularımız yağmur yağdığında geri geliyordu. MASKİ’nin bu çalışmalarıyla birlikte 600’lük boru döşeniyor. Tahmin ediyorum ki bu sorunumuz ortadan kalkacak. Her derdimizde her sıkıntımızda yanımızda olan Başkanımıza ve MASKİ’ye teşekkür ediyorum” dedi.