Manisa Büyükşehir Belediyesi, Manisa’nın 17 ilçesinde başlattığı asfalt atağıyla vatandaşları konforlu yola kavuşturuyor. Bu kapsamda Manisa Büyükşehir Belediyesi Alaşehir ilçesinde tarım arazilerine ulaşım amacıyla da kullanılan ve birçok mahalleye ulaşımın sağlandığı eski Salihli yolunda asfalt çalışmasına hızla devam ediyor.
Manisa’nın 17 ilçesinde asfalt hamlesine devam eden Manisa Büyükşehir Belediyesi, Alaşehir’de eski Salihli yolunda asfalt çalışmalarına hızla devam ediyor. Çitçilikle geçimini sağlayan vatandaşların tarım arazilerine ulaşım amacıyla da kullandığı ve birçok mahalleye bağlantıyı da sağlayan yolda yapılacak olan 41 kilometrelik asfalt çalışmasıyla ulaşımda konfor ve kalite artacak.
Ulaşımda konfor artıyor
Mevcut yolda şuana kadar yaklaşık 34 kilometre sıcak asfalt çalışması gerçekleştirildiğini belirten Genel Sekreter Yardımcısı Yılmaz Gençoğlu, “Manisa Büyükşehir Belediye Başkanımız Cengiz Ergün önderliğinde Manisa’nın 17 ilçesinde kötü durumda olan yollarda yama bakım ve asfalt çalışmasıyla kaliteyi arttırıyoruz. Bu anlamda eski Salihli yolunda da gerçekleştirdiğimiz asfalt çalışmasıyla birlikte ulaşımda konforu artırıyoruz. Kısa süre içerisinde tamamlanacak olan asfalt çalışmasının vatandaşlarımıza hayırlı olmasını diliyorum” dedi.