Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü’nün Kula Ayazören Mahallesinde sürdürdüğü kanalizasyon altyapı yenileme çalışmalarını Genel Müdür Yardımcısı Burak Aslay yerinde inceledi.
MASKİ Genel Müdürlüğü Kula’nın Ayazören Mahallesine 7 bin 700 metrelik kanalizasyon altyapısını yeniliyor. Bu kapsamda, MASKİ ekiplerince titizlikle devam eden çalışmaları yerinde inceleyen Genel Müdür Yardımcısı Burak Aslay’a, Kanalizasyon Daire Başkanlığı İnşaat Şube Müdürü Hilmi Serkan Emir ve kontrol mühendisleri eşlik etti. Mahalledeki çalışmalar hakkında kontrol mühendislerinden bilgi alan Aslay, proje içerisinde de incelemelerde bulundu. Mahalle Muhtarı Mehmet Emre ve mahalle sakinleri ile sohbet ederek, istek ve talepleri not alarak gerekli birimlere talimat verdi.
“Hızlı ve titiz çalışmalarımız sürüyor”
MASKİ Genel Müdür Yardımcısı Burak Aslay, incelemelerde bulunduğu Ayazören Mahallesindeki kanalizasyon çalışmaları hakkında yaptığı açıklamada, “17 ilçemizde sürdürdüğümüz sağlıklı altyapı çalışmalarımız ekiplerimizin titiz çalışmasıyla devam ediyor. Kula’nın Başıbüyük, Dereköy ve Saraçlar mahallelerinde kanalizasyon altyapı yenileme çalışmalarını tamamladık. Ayazören mahallemizdeki kanalizasyon altyapı yenileme çalışmasında da ana hattın yüzde 50’sini tamamlandı. Ekiplerimizin hızlı ve titiz çalışması sona erdiğinde mahalle sakinlerimizin sağlıklı altyapıya kavuşmasını sağlayacağız” dedi.